Δεκέμβριος. Ο μήνας τον γιορτών και των ευχών έσπασε και φέτος τη ρουτίνα μας, γεμίζοντας το ελληνικό Internet με τη θετική διάθεση που τόσο του έλειπε. Από τις αρχές του μήνα άρχισε η ανταλλαγή ευχών, η οποία ακολούθησε σταθερά ανοδική πορεία, για να κορυφωθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, εντοπίσαμε περισσότερα από 93600 «Χρόνια Πολλά» σε όλες τις online πλατφόρμες. Φυσικά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριάρχησαν με περίπου 58000 ευχές, ενώ ακολουθούν τα blogs με 26300 ευχές.

blog post daily volume graph

Εκτός όμως από τα Χρόνια Πολλά, τι ευχήθηκαν περισσότερο οι Έλληνες αυτές τις γιορτές; Η Υγεία είναι το Νο 1 ζητούμενο, με 15607 ευχές, ενώ στη 2η θέση είναι η Αγάπη με 7893 ευχές. Ακολουθούν Ευτυχία/Χαρά με 4104 ευχές. Πολύ πιο πίσω βρίσκουμε Δουλειά/Χρήματα (2090 ευχές) και Επιτυχία (1970 ευχές), συνοδευόμενα από την Ελπίδα (1906 ευχές). Η λίστα συμπληρώνεται με τη Δημιουργία (1230 ευχές).

image-(3)

Το γράφημα μας εκφράζει απόλυτα. Ευχόμαστε Υγεία και Αγάπη. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, αργά ή γρήγορα. Ευχόμαστε οι ευχές για Δουλειά να είναι λιγότερες του χρόνου. Ευχόμαστε η Ελπίδα να μείνει ζωντανή και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ευχές και θετική διάθεση. Το έχουμε ανάγκη. Καλή Χρονιά!

Η έρευνα έγινε με το Engagor, ένα από τα Top 5 listening tools παγκοσμίως. Δοκιμάστε το δωρεάν εδώ (https://baas.gr/engagor/) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο social@baas.gr.

engagor_logo-tagline2

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...