Ζούμε στην post-digital εποχή όπου η ψηφιακή επικοινωνία έχοντας ανοίξει διάλογο με τον καταναλωτή δεν αποτελεί πλέον απλό “συμπλήρωμα” της επικοινωνίας, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής διαχείρισης των brands. Σε αυτό το σεμινάριο οι άνθρωποι της BaaS συζητούν και αναλύουν θέματα όπως Digital Branding, Digital Campaigns, Creative Concepts, Advertising, Insights Analysis.

To workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, ώρα 13.00 – 16.00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, (SUITE 823) στο πλαίσιο του Συνεδρίου ‘InfoCom World 2013: «Digital Grecovery: The Data Highway»’

Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες:

Θεματική ενότητα I

– Re-inventing Branding in a post-digital age.

Το ψηφιακό κανάλι δεν είναι απλά ένα ακόμα κανάλι μέσα από το οποίο επικοινωνούνται τα brands. Είναι ένα κανάλι με άπειρες δυνατότητες και το πιο σημαντικό, “είναι σε θέση να διατηρεί επαφή με τον καταναλωτή κάθε στιγμή της ημέρας”. Η σχέση του Branding με τα social media. Παραδείγματα και αναφορές σε μία επιτυχημένη διεθνή καμπάνια της BaaS.

Θεματική ενότητα II

Creative concepts, creative copywriting, Storytelling: Όταν ο μύθος γράφει ιστορία…

Tι είναι και γιατί χρειαζόμαστε τα δημιουργικά concepts και γιατί πρέπει να διηγούμαστε ιστορίες. Πώς γράφεται ο μύθος της μάρκας σε γλώσσα ψηφιακή;

Θεματική ενότητα III

Social Advertising.

Οδηγώντας το περιεχόμενο στους κατάλληλους ανθρώπους. Ποιες είναι οι μορφές διαφήμισης στα social media και πώς μπορούν να εκτοξεύσουν ένα brand.

Social Media intelligence & Insights analysis

Γιατί και πώς μετράμε τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας

Ομιλητές:

Oι Κώστας Τραγούτσης (Design Thinking), Δάφνη Κρητικού (Creative Copywriter) και Παναγιώτης Καζάνης (Director) καταθέτουν τις εμπειρίες τους και απαντούν στις ερωτήσεις σας.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιχειρούν, διευθύνουν μια μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, είναι επικεφαλής τμήματος Επικοινωνίας, Marketing, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης πελατών.

Διαδικασία Συμμετοχής στο workshop

1. Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής του συνεδρίου Infocom World 2013 στο παρακάτω link http://www.info-com.gr/15th-infocom-world-2013/registration/
2. Κατά την είσοδο σας στο συνέδριο στα registration desks θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας για το workshop “Brand Digital”. Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με ένα απλό email στο Social at BaaS dot gr μέχρι τις 29/10/2013

Η είσοδος στο Workshop είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας την ημέρα του Συνεδρίου (αυστηρά προκαθορισμένος αριθμός συμμετοχών).

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...