Οι εκπτώσεις δεν αύξησαν ιδιαίτερα τις επισκέψεις στα εμπορικά κέντρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Engagor για το Foursquare. Παρακολουθώντας τη δραστηριότητα σε 8 εμπορικά κέντρα τον Ιανουάριο, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες επισκέψεις έγιναν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και ακολουθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Η πιο έντονη δραστηριότητα παρατηρήθηκε γύρω στις 7:00 μ.μ., ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών δεν αρκέστηκαν στα check-in, αλλά προτίμησαν να ανεβάσουν φωτογραφίες!

Να σημειώσουμε ότι το The Mall Athens προηγείται με μεγάλη διαφορά των υπολοίπων εμπορικών κέντρων στο Foursquare, ενώ η τρομοκρατική επίθεση στις 20 Ιανουαρίου δεν φαίνεται να ανέτρεψε τα σχέδια του κοινού για ψώνια ή σινεμά στον συγκεκριμένο χώρο τις επόμενες μέρες.

Η σειρά κατάταξης των εμπορικών κέντρων σύμφωνα με τη δραστηριότητα στο Foursquare τον Ιανουάριο ήταν η εξής:

1. The Mall Athens

2. Mediterranean Cosmos

3. Athens Metro Mall

4. Golden Hall

5. McArthurGlen Designer Outlet & Athens Heart

6. River West

7. Avenue

Κρίνοντας από τη σχετικά χαμηλή δραστηριότητα, συμπεραίνουμε ότι τα ελληνικά malls δεν έχουν ακόμα αξιοποιήσει στο έπακρον τις πολλές δυνατότητες που τους παρέχει το Foursquare για την προβολή τους.

Η χρήση των specials του Foursquare και του γενικότερου rewarding concept που αυτό έχει εισάγει στις λειτουργίες του, μπορούν να δώσουν σημαντικά κίνητρα σε επισκέπτες, ώστε αυτοί να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

* Η ανάλυση αυτή δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα εμπορικά καταστήματα ή χώρους εστίασης που στεγάζονται σε εμπορικά κέντρα και κάποια από αυτά κάνουν ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά στα social media.

Try Engagor free for 14 days   : Engagor Trial

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...