Το CityU Rewards είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής το οποίο κατασκεύασε η BaaS, με δώρα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών του City Unity College.

Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες συλλέγουν πόντους απαντώντας σε απλές ερωτήσεις ή κάνοντας Share/Send Request στο Facebook. Kάθε ‘share’ ή ‘request’ δίνει επιπλέον πόντους στον εκάστοτε παίκτη, αλλά και στους χρήστες του Facebook που θα ανταποκριθούν σε αυτές τις ενέργειες. Συλλέγοντας πόντους στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης αποκτά διάφορα badges (Bronze,Silver,Gold,VIP), με τα οποία έχει την δυνατότητα να εξαργυρώσει συγκεκριμένα δώρα.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα στο Facebook, η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές να ορίζουν και να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή την παραμετροποίηση της εφαρμογής. Έτσι έχουν την δυνατότητα να προσθέτουν νέα δώρα σε συγκεκριμένα badges, να ορίζουν τις φωτογραφίες που θα εμφανίζονται σε κάθε δώρο ή badge, να μεταβάλλουν κάθε μήνυμα της εφαρμογής. Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα στατιστικά των χρηστών και να ορίζουν πόντους για κάθε πιθανή ενέργεια που θα εκτελέσουν οι χρήστες.

           

Η εφαρμογή ‘τρέχει’ από τις 10 Αυγούστου ως μέρος της digital καμπάνιας του City Unity College. Μέχρι αυτή στιγμή έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 1500 χρήστες, αρκετοί από τους οποίους έχουν ήδη κερδίσει υποτροφίες.

URL εφαρμογής: http://www.facebook.com/CityUnityCollege

Για περισσότερες πληροφορίες και για την δημιουργία της δικής σας πλατφόρμας επιβράβευσης επικοινωνήστε με την BaaS.

http://www.facebook.com/BaaS.gr

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...